Kúpiť podložky na cvičenie – e-shop

Sprievodca výberom
podložiek


Podložka na cvičenie  >  Najpredávanejšie podložky na cvičenie

Najpredávanejšie podložky na cvičenie

Fitness e-shop sa s nami podelil o najpredávanejší tovar z kategórie podložiek na cvičenie, jogu, alebo pilates.

Podložky na cvičenie patria medzi najobľúbenejšie doplnky fitness. Rôzne karimatky, alebo špeciálne podložky na jogu a ďalšie cvičenia sa vďaka svojej cene predávajú každú hodinu.

1. Joga podložka inSPORTline Spirit

Podložka na jogu aj iné cvičenia, výber zo štyroch farieb. Zákazníčkam sa páči orientálny štýl a kvalitné spracovanie podložky. Je ľahko umývateľná a mäkká, komfortná na cvičenie jogy, pilates a pod. Rozmery 172 x 61 cm a hrúbka 3 mm. Je vyrobená z mäkčeného PVC. Je veľmi ľahká a jednoducho ju zmotáme do malého valca.

2. Karimatka inSPORTline Yoga 173x60x0,5 cm

Za rovnakú cenu 11 eur kúpite dlhodobo obľúbenou karimatku Yoga. Ako už názov napovedá, je určená pre jogu a podobné cvičenia. Je obľúbená aj u mužov, ako na porovnávači tovar potvrdil pán Jan:

"Túto podložku som si vyskúšal na fyzioterapiu a musím ju odporučiť - na cvičenie je super, je ideálne mäkká / tvrdá, nekĺže a je dostatočne veľká."

Aj ostatní zákazníci si pochvaľujú mäkkosť podložky, dobre drží na zemi a nešmýka. Je k dispozícii rovno v piatich farebných variantoch, rozmery sú podobné ako u Spiritu, je len hrubšie o 2 mm.

3. Gymnastická podložka na aerobic 90 x 50 cm

Ešte silnejšia (8 mm) je jednoduchá a veľmi lacná podložka na aerobic, ktorú kúpite za menej ako 3 eur. Cvičebná podložka je vyrobená z veľmi ľahkého polyetylénového materiálu, ktorý je zdravotne nezávadný.

Perfektne tlmí nárazy a hluk, je teda vhodná aj pre intenzívne domáce cvičenie.

A ktorú podložku si vyberte vy?

Zdieľajte článok



Odporúčame podložky na cvičenie






Ďalšie novinky

Múdra podložka Flowin

Cvičenie na Flowin podložke je založené na prirodzených a plynulých pohyboch na klzkej podložke. Pôvodne pochádza zo Švédska my sme ho pre vás vyskúšali.

Čo cvičiť na podložke

Už vás nebaví základné jednoduché cviky na podložke. Máme pre vás tipy na ďalšie cvičenia pre každého!

Jednoduché cviky, s ktorými schudnete

Existujú dva obľúbené druhy cvičení, ktoré sa dajú ľahko vykonávať doma na podložke a obsahujú mimoriadne účinné cviky na formovanie postavy a chudnutie. Sú nimi kalanetika a pilates.

všetky novinky