Kúpiť podložky na cvičenie – e-shop

Sprievodca výberom
podložiek


Podložka na cvičenie  >  Múdra podložka Flowin

Múdra podložka Flowin

Cvičenie na Flowin podložke je založené na prirodzených a plynulých pohyboch na klzkej podložke. Pôvodne pochádza zo Švédska my sme ho pre vás vyskúšali.

Flowin je veľmi jednoduché, ale nesmierne účinné cvičenie nielen pre ženy. Využívate pri ňom len svoje telo a samozrejme klzkú podložku, ktorá vám pomôže dosiahnuť vyššiu efektivitu cvičenia. Práve efektivita cvičenia bola pri vzniku podložky, ktorú vynašli pôvodne pre potreby švédskych desaťbojárov. A ako vieme, desaťboj je najkomplexnejšia atletická disciplína, pri ktorej dostáva zabrať celé telo.

Perfektná je na posilnenie hlbokého stabilizačného systému, inak tiež hlbokých (core) svalov. Pri cvičení na Flowin tiež spevníte celé telo a zvýšite celkovú výkonnosť.

Existuje viac ako 300 cvikov, ktoré majú za úlohu posilniť stred tela, svaly upínajúce sa na panvu a stavce. Malo by stačiť asi 20 minút denne na posilnenie vnútorného svalového systému. Pozrite sa na krátke video s cvikmi na podložke Flowin.

Vhodná je tiež pre mamičky po pôrode a v starobe ako ochrana pred osteoporózou a stabilizáciu kĺbov.

Flowin revolučnú podložku kúpite za cca 170 eur. A nákup sa oplatí, aspoň podľa recenzií:

"S týmto produktom som cvičila už 6 mesiacov, a tak ma to zaujalo a bavilo, že som si to musela jednoducho zaobstarať domov aby som sa udržiavala v kondícii .... Úžasná vec všetkým odporúčam ..."

Ďalšie využitie Flowin podložky

  • pri rehabilitácii
  • pri fyzioterapii
  • po úrazoch
  • na odbúranie svalových dysbalancií spôsobených jednostranným zaťažením
  • na redukciu hmotnosti
  • pre správne držanie tela
  • ako prevencia proti bolestiam chrbta
  • zlepšuje kvalitu dýchania

Novinka - Flowin Šport

Novou verziou je rolovateľná doska so sadou malých podložiek označená ako Sport. Rolovateľná doska Flowin Sport je cvičebný nástroj, ktorý je zložený z dosky (tréningová plocha) a sady malých podložiek pod ruky, nohy, kolená a lakte. Celá sada je dodávaná vrátane cestovného obalu pre ľahký transport.

Zdieľajte článok



Odporúčame podložky na cvičenie






Ďalšie novinky

Múdra podložka Flowin

Cvičenie na Flowin podložke je založené na prirodzených a plynulých pohyboch na klzkej podložke. Pôvodne pochádza zo Švédska my sme ho pre vás vyskúšali.

Čo cvičiť na podložke

Už vás nebaví základné jednoduché cviky na podložke. Máme pre vás tipy na ďalšie cvičenia pre každého!

Jednoduché cviky, s ktorými schudnete

Existujú dva obľúbené druhy cvičení, ktoré sa dajú ľahko vykonávať doma na podložke a obsahujú mimoriadne účinné cviky na formovanie postavy a chudnutie. Sú nimi kalanetika a pilates.

všetky novinky