Kúpiť podložky na cvičenie – e-shop

Sprievodca výberom
podložiek


Podložka na cvičenie  >  Podložky na cvičenie recenzie, recenzie podložiek na cvičenie

Podložky na cvičenie - recenzie zákazníkov

Vyberte si celoodpružený bicykel podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Podložka na cvičenie:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Podložka na cvičenie inSPORTline EVA

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.05.2013)

Kvalitná, veľká a mäkká podložka. Používam ju na koberci pri cvičení aeróbnych a posilňovacích cvičeniach. Najväčšiu výhodu vidím v tomn, že sa mi na nej nešmýka, ako to bolo na koberci. Som maximálne spokojná, aj s kvalitou , s veľkosťou a tlmením hluku.



Recenzia Dvojvrstvová penová karimatka Yate Maxi

Som veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.08.2017)

má dve vrstvy a tak sa dá využiť pri vode, ja ju používam na cvičenie doma rozmermi je asi najväčia, čo majú v obchode; je skvelá cena prijateľná

možno by sa zišla nejaká gumička čím si ju uviažem a odložím, ale nevadí, kúpim si ju v galantérii



Recenzia Karimatka Yate skladacia

doteraz som používala obyčajnú karimatku, ktorú som rolovala, bola nepohodlná pri premiestňovaní sa za cvičením, bola dosť veľká. Táto je primeraná na cvičenie kalanetiky, je presne taká aká mi vyhovuje

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.01.2012)

je skladná, nezaberá miesto pri premiestňovaní MHD



Recenzia Podložka na cvičenie inSPORTline Fity 140 x 61 cm

S podložkou na cvičenie som veľmi spokojná z viacerých dôvodov, ale pre mňa je najdôležitejšia mäkkosť materiálu, ktorý vplýva na pohodlné precvičenie cvikov v sede, kľaku, ľahu. Potom, čo videli podložku ostatní cvičenci, ihneď prejavili záujem o tento produkt.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.11.2014)

kvalita za primeranú cenu, na cvičenie ideálny materiál.



Recenzia Masážna podložka inSPORTline AKU-500 75 x 44 cm

odporucam, kto si to u mna skusil, ten si pochvaloval

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.08.2014)

vynikajuci relax pre nohy, niekedy do mam pri stolicke, niekedy sa na to aj postavim a poprechadzam ( ja vsak len v ponozkach, bez nich to nevydrzim), niekedy lahnem,no paradicka... da sa to zvliect z toho navleku a oprat, vnutri je pohodlna pena.



Recenzia Podložka na cvičenie inSPORTline Profi 180 cm

Odporucam vsetkym co cvicia doma na karimatkach aby ich vymenili za nieco taketo

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.01.2016)

Podlozka je fantasticka je hruba cizd ked robim plank alebo ine cviky tak nebolia lakye kolena a podobne. Nesmyka sa na dlazke...cize ked jd to aj narocnejsi cvik tak proste na dlazke drzi a nesmyka sa ako karimatka na ktorej sa moze clovek akuraf zabit



Recenzia Podložka na jógu inSPORTline Spirit

Karimatka je krásna, trošku tenká, ale to som čakala. Je tenšia ako podobná karimatka v Lidli, ale nevadí mi to, hlavne mi išlo aby to nebola karimatka, ktorá sa šmýka. Táto pekné sedí aj na drevenej podlahe. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.10.2017)



Recenzia Karimatka inSPORTline EVA 180x50x1 cm

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.05.2013)

Kvalitná, veľká a mäkká podložka. Používam ju na koberci pri cvičení aeróbnych a posilňovacích cvičeniach. Najväčšiu výhodu vidím v tomn, že sa mi na nej nešmýka, ako to bolo na koberci. Som maximálne spokojná, aj s kvalitou , s veľkosťou a tlmením hluku.



Recenzia Karimatka inSPORTline EVA 180x50x1 cm

super

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

super

žiadne



Recenzia Podložka na cvičenie inSPORTline Profi 100 cm

Odporucam vsetkym co cvicia doma na karimatkach aby ich vymenili za nieco taketo

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.01.2016)

Podlozka je fantasticka je hruba cizd ked robim plank alebo ine cviky tak nebolia lakye kolena a podobne. Nesmyka sa na dlazke...cize ked jd to aj narocnejsi cvik tak proste na dlazke drzi a nesmyka sa ako karimatka na ktorej sa moze clovek akuraf zabit



Recenzia Podložka na cvičenie inSPORTline EVA

super

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

super

žiadne



Recenzia Fitness podložka inSPORTline EVA40

Všeobecná spokojnosť. Diely nadväzujú na seba. Je to presne to, čo som chcel a očakával. Výhodou sú tri farby na výber. Ja osobne som vybral šedú aby to nekričalo v interiéri /aj keď mám rád živé farby/. Skrátka vecička na cvičenie. Rozmery sú OK a keď Vám prídu 4 kusy, v pohode si vystačíte aj s dvomi dielmi na 99% cvičení. Hrúbka OK - aj keď tá nikdy nie je dosť, na cvičenie však stačí, odporúčam. Plus si rezervujte miesto aby Vám to v byte nezavadzalo, rozmer je to slušný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.09.2018)



Zdieľajte článok


Odporúčame podložky na cvičenie






Novinky

Múdra podložka Flowin

Cvičenie na Flowin podložke je založené na prirodzených a plynulých pohyboch na klzkej podložke. Pôvodne pochádza zo Švédska my sme ho pre vás vyskúšali.

Čo cvičiť na podložke

Už vás nebaví základné jednoduché cviky na podložke. Máme pre vás tipy na ďalšie cvičenia pre každého!

Jednoduché cviky, s ktorými schudnete

Existujú dva obľúbené druhy cvičení, ktoré sa dajú ľahko vykonávať doma na podložke a obsahujú mimoriadne účinné cviky na formovanie postavy a chudnutie. Sú nimi kalanetika a pilates.

všetky novinky