Kúpiť podložky na cvičenie – e-shop

Sprievodca výberom
podložiek


Podložka na cvičenie  >  Tip na drobný, praktický darček - podložka na cvičenie

Tip na drobný, praktický darček - podložka na cvičenie

Podložka na cvičenie pilates, jogy, alebo domáce posilňovanie. Aj taký môže byť darček pre ženu.

Dobrým základom sú podložky s pamäťovou penou. Naším tipom je Podložka na cvičenie inSPORTline Aero 120 x 60 cm, ktorú kúpite za približne 20 €, vybrať si môžete z dvoch farebných variantov (pozri obrázok).

Podložka na cvičenie inSPORTline Aero 120 x 60 cm

Z recenzií na podložku:

"Zaujal ma materiál a tiež farebné prevedenie. Dobre sa na nej cvičí, má vyhovujúcu dĺžku a je za super cenu. Určite by som ju odporučila. Je vhodná aj k cvičeniu na zemi. "

"Príjemná podložka, je krásne mäkká, takže ani pri dlhšom cvičení nedochádza k otlakom od tvrdej podlahy, čiastočne protišmyková."

Ak hľadáte podložku väčších rozmerov, tak si môžete zaobstarať modulárnu fitness podložku na aerobic inSPORTline EVA80 200 x 200 cm.

Fitness podložka inSPORTline EVA40 200 x 200 cm

Je univerzálna, nielen pre aerobic a fitcentra, ale aj na domáce cvičenie. Podložka je zložená zo štyroch kusov, dá sa teda skladať podľa potreby. Každý diel má meter na meter.

Zdieľajte článok



Odporúčame podložky na cvičenie






Ďalšie novinky

Múdra podložka Flowin

Cvičenie na Flowin podložke je založené na prirodzených a plynulých pohyboch na klzkej podložke. Pôvodne pochádza zo Švédska my sme ho pre vás vyskúšali.

Čo cvičiť na podložke

Už vás nebaví základné jednoduché cviky na podložke. Máme pre vás tipy na ďalšie cvičenia pre každého!

Jednoduché cviky, s ktorými schudnete

Existujú dva obľúbené druhy cvičení, ktoré sa dajú ľahko vykonávať doma na podložke a obsahujú mimoriadne účinné cviky na formovanie postavy a chudnutie. Sú nimi kalanetika a pilates.

všetky novinky