Kúpiť podložky na cvičenie – e-shop

Sprievodca výberom
podložiek


Podložka na cvičenie  >  Podložka na cvičenie pilates

Podložka na cvičenie pilates

Cvičenie pilates charakterizuje riadený, presný a plynulý pohyb zo stredu tela, sprevádzaný správnym dýchaním.

Na začiatku 20. storočia ho vyvinul a prepracoval Joseph Pilates v Nemecku, Veľkej Británii a Spojených štátoch amerických.

V Prahe sa každoročne koná Pilates Clinic Festival, športové podujatia pre širokú verejnosť. Účastníci si na nej môžu vyskúšať rôzne typy pilates lekcií, pomôcok a jednotlivé stupne náročnosti pod vedením odborníkov. Okrem pohodlného športového oblečenia je pre takúto akciu aj následné domáce cvičenie vyžadovaná už len kvalitné fitness podložka.

Podľa rebríčka najpredávanejších typov z e-shopu predstavuje dobrý pomer medzi kvalitou a cenou napríklad podložka inSPORTline Eva. Je mäkká, nekĺzavá, tepelne izolujúce, s dostatočnou dĺžkou 173 centimetrov. Dokáže perfektne utlmiť nárazy a hluk. Používatelia sa zhodujú, že šikovná podložka robí každé cvičenie v sále, posilňovni alebo doma oveľa príjemnejšie.

Zdieľajte článok



Odporúčame podložky na cvičenie






Ďalšie novinky

Múdra podložka Flowin

Cvičenie na Flowin podložke je založené na prirodzených a plynulých pohyboch na klzkej podložke. Pôvodne pochádza zo Švédska my sme ho pre vás vyskúšali.

Čo cvičiť na podložke

Už vás nebaví základné jednoduché cviky na podložke. Máme pre vás tipy na ďalšie cvičenia pre každého!

Jednoduché cviky, s ktorými schudnete

Existujú dva obľúbené druhy cvičení, ktoré sa dajú ľahko vykonávať doma na podložke a obsahujú mimoriadne účinné cviky na formovanie postavy a chudnutie. Sú nimi kalanetika a pilates.

všetky novinky