Kúpiť podložky na cvičenie – e-shop

Sprievodca výberom
podložiek


Podložka na cvičenie  >  Kalanetika – cvičenie na rýchle vytvarovanie svalov

Kalanetika – cvičenie na rýchle vytvarovanie svalov

Kalanetika zahŕňa súbor jednoduchých, ale veľmi účinných cvikov na spevnenie a sformovanie postavy. Pred 25 rokmi bola svetovým bestsellerom. Aj keď prišli do módy iné smery, cvičiť niekoľko geniálnych prvkov z kalanetiky sa oplatí. Stačí k tomu domáce prostredie, výuková kniha alebo DVD a vhodná podložka na cvičenie.

Princípom kalanetiky sú až stokrát opakované pohyby malého rozsahu, cvičené v stoji a ľahu na zemi. Vďaka absencii poskokov sa hodí aj pre skôr narodených, nastávajúce mamičky a ľudí s chorými kĺbmi.

Callan Pinckney, autorka kalanetiky, razila teóriu, že život je príliš krátky na to, aby sme ho strávili v telocvični. Jej program je teda účinný a efektívny aj v domácich skrátených lekciách.

Mnohým ženám aj mužom kalanetika doslova vyčarovala novú postavu, a tým veľmi zvýšila ich sebavedomie. Populárne sú najmä jej cviky na brucho, boky, zadok a pre vnútornú stranu stehien.
 

Zdieľajte článok



Odporúčame podložky na cvičenie






Ďalšie novinky

Múdra podložka Flowin

Cvičenie na Flowin podložke je založené na prirodzených a plynulých pohyboch na klzkej podložke. Pôvodne pochádza zo Švédska my sme ho pre vás vyskúšali.

Čo cvičiť na podložke

Už vás nebaví základné jednoduché cviky na podložke. Máme pre vás tipy na ďalšie cvičenia pre každého!

Jednoduché cviky, s ktorými schudnete

Existujú dva obľúbené druhy cvičení, ktoré sa dajú ľahko vykonávať doma na podložke a obsahujú mimoriadne účinné cviky na formovanie postavy a chudnutie. Sú nimi kalanetika a pilates.

všetky novinky